Helstegt Pattegris KøbenhavnKøbenhavn er også et område hvor der nydes meget helstegt pattegris. Vi tilbyder selvfølgelig også at levere grill menuer til Københavns området. Vi kan lever den saftige og smagfulde pattegris, som vi griller lige indtil at den har det perfekte sprøde sværd, som alle elsker at sætte tænderne i.
|
Arranger en Grill Buffet med Helstegt Pattegris
Der er mange anledninger til at afholde et grill arrangement, hvor man bliver 20+ personer. Og det er her at helstegt pattegris kommer ind i billedet. Det at invitere til fest, er og bliver bare fedt. Bare den glæde det er at invitere gæster, som tilkendegiver deres begejstring, fordi at der snart bliver noget, hvor man er samlet mange mennesker. Se under menuen Fest med helstegt pattegris hvilke arrangementer hvor helstegt pattegris kan indgå i, og husk vi kan levere pattegris i hele Københavns området.
Når man bestiller helstegt pattegris i København
Hvad får man når man bestiller helstegt pattegris i Københavns området, det kunne eksempelvis være i Hvidovre. Når der er styr på hvor mange gæster der kommer til arrangementet "Fødselsdags fest, garden party, suprise party, firmafest, oktober fest, bryllup, konfirmation, rejsegilde" se mere omkring de forskellige fester KLIK HER.
Og der er planlagt hvilke slags tilbehør du/I ønsker, og der er fastsat en dato for arrangementet, så vil der på selve dagen komme en grill kok ud til dig/jer, han vil stille det hele op og forberede sig på at have det hele klart til at gæsterne skal spise.
Og der er planlagt hvilke slags tilbehør du/I ønsker, og der er fastsat en dato for arrangementet, så vil der på selve dagen komme en grill kok ud til dig/jer, han vil stille det hele op og forberede sig på at have det hele klart til at gæsterne skal spise.
Grill buffet ud af huset
Det vores grill kok gør inden at gæsterne kommer til Grill buffeten, er at han ca. 4 timer inden at gæsterne kommer, sørger for at der er tændt op i grillen, så den er brandvarm, og klar til at få grisen grillet. Pattegrisen er inden ankomsten gjort klar, det vil sige ryggen brækket, kødet er ridset, krydret, marineret og så videre. Pattegrisen bliver bragt til stedet i en køle trailer, så den ikke bliver varm. Grill kokken gør klar ved de borde som der er stillet ham til rådighed.
Helstegt pattegris med kok
Den grill kok som kommer ud til jer vil grille pattegrisen på følgende måde. Det at lave en grilled pattegris er noget som kræver tid, men der er jo så også, lavet mad til ca. 40 personer. Og hvordan kommer men så frem til det resultat, jo man går efter den grundregel at der ca. går 1 kg. pattegris til 1 person, og da en pattegris vejer ca. 40 kg. så passer det ca. til 40 personer. Det lyder måske af meget at der går 1 kg. pattegris pr. person, men det skyldes at der er meget spild.
Forberedelser med grillen til helstegt pattegris
Der laves en optænding i grillen med tre zoner + der optændes nogle grillstartere " grill startere er optændings beholdere som hurtigt kan få kullet gråt, hvilket antyder at det er klar til at bruge på grillen. Optændingen foregår på følgende måde, i bunden af beholderen lægges der 3- 4 optændingsblokke som er et brændbart materiale, ovenpå fyldes der op med kul, og så er man klar til at tænde den op. Grillstarteren stilles på fliserne og der sættes ild til optændingsblokkene. Grillstarteren er lavet så der er meget luftgennemstrømning nedefra og op, hvilket gør at kullet hurtigt bliver gråt så det er klar til at hælde på grillen"
Kullene som er tændt i grillen skal stå i ca, 20 minutter og blive rigtig godt varme, grill kokken venter med at lægge pattegrisen på grillen indtil at kullet er blevet fint gråt, hvilket antyder at de har opnået den perfekte varme. Når alt kullet er i grillen, også det fra grill starterne, så er vi klar til af gå videre i processen. Nu lægges risten på grillen, og står lige 5 minutter og bliver varmet op.
Kullene som er tændt i grillen skal stå i ca, 20 minutter og blive rigtig godt varme, grill kokken venter med at lægge pattegrisen på grillen indtil at kullet er blevet fint gråt, hvilket antyder at de har opnået den perfekte varme. Når alt kullet er i grillen, også det fra grill starterne, så er vi klar til af gå videre i processen. Nu lægges risten på grillen, og står lige 5 minutter og bliver varmet op.
Grill catering med kok
Det som vores grill kok gør når den helstegte pattegris er klar til at blive skåret for, er han starter med at fjerne det som ikke skal spises og det er følgende: Hovedet skæres af, og der er også spild som pattegrisens ben og klove samt alle knogler, ud over det, så er der også meget fedt på pattegrisen som bliver skåret fra, men det er jo noget som vores catering grill kok, tager sig af. Grill kokken forbereder grillen på følgende måde.
Grill buffet catering København
Hvis grilningen foregår i en baggård, dem er der jo mange af i København, så kan der jo godt forekomme lidt røg, men der plejer at være forståelse for det, blandt indbyggerne som hører til i området.
Når risten er klar, lægges pattegrisen op på grillen, og grilningen begynder så langsomt. Når man har bestilt Catering så har man jo Grill kokken som står for alt det praktiske, og her i dette tilfældede begynder kokken nu at salte pattegrisen imellem alle sværende, så de kommer til at blive til, en fantastisk bid med meget knas i, det elsker vi jo alle, når det knaser godt, det er det, der gør madoplevelsen fantastisk, husk også at der skal krydres med lidt peber.
Når risten er klar, lægges pattegrisen op på grillen, og grilningen begynder så langsomt. Når man har bestilt Catering så har man jo Grill kokken som står for alt det praktiske, og her i dette tilfældede begynder kokken nu at salte pattegrisen imellem alle sværende, så de kommer til at blive til, en fantastisk bid med meget knas i, det elsker vi jo alle, når det knaser godt, det er det, der gør madoplevelsen fantastisk, husk også at der skal krydres med lidt peber.
Grilning og opskæring af helstegt pattegris
Så er vi ved at være klar til at at vente på resultatet. Låget bliver placeret og nu vil der ca. gå 4 timer inden at den helstegte pattegris på ca. 40 kg. er klar til at blive skåret for. Der måles med et stegetermometer skal der være imellem 66 til 69 grader i centrums temperatur, før at den helstegte patte gris er klat til servering. Det der er vigtigt når man skal skære pattegrisen er, at man begynder med at skære hovedet af, derefter skærer man ben og klove fra. Så skærer man ned langs ryggen for at kunne tage sværende af. Så skæres skinkerne af, derefter svinekammen, så kommer vi til noget som man skal huske på og det er at skærer boven og nakkefileten af og det lægges på grillen igen, i yderligere ca. 20 minutter. Efter det begynder grill kokken så at skære kødet ud til gæsterne.
Måden at man deler pattegrisen op på er følgende, hvis man starter bagfra, så er der 2 skinker, derefter kommer svinekammen i midten og de sidste dele er nakkefilet og bov, det er sådan at man deler en pattegris op, når der skal skæres ud.
Måden at man deler pattegrisen op på er følgende, hvis man starter bagfra, så er der 2 skinker, derefter kommer svinekammen i midten og de sidste dele er nakkefilet og bov, det er sådan at man deler en pattegris op, når der skal skæres ud.
Helstegt pattegris Hillerød
Vi levere også helstegt gris til Hillerød, da det er indenfor en fornuftig afstand til vores butik. Så hvis det har interesse så står vi klar til at hjælpe jer med jeres næste arrangement.Som til alle andre vi levere pattegris til, så er det kvalitet som vi sætter høj pris på. De grise vi levere til kunderne er grise som er opdrættet uden medicin og forskellige vækstfremmere i deres foder. Vores grise lever i det fri, og har en sund tilværelse.
Og der er ikke langt fra landmanden til slagteriet, hvilket betyder at grisen ikke bliver nervøs. Og fordelen ved dette er at kødet ikke bliver dårligt i smagen, hvilket det kan gøre hvis grisen bliver nervøs. Svinekødet som vi modtager er nedkølet langsomt, hvilket giver det bedste resultat. Alt vores grisekød kommer fra en Dansk gård beliggende på Sjælland.
Og der er ikke langt fra landmanden til slagteriet, hvilket betyder at grisen ikke bliver nervøs. Og fordelen ved dette er at kødet ikke bliver dårligt i smagen, hvilket det kan gøre hvis grisen bliver nervøs. Svinekødet som vi modtager er nedkølet langsomt, hvilket giver det bedste resultat. Alt vores grisekød kommer fra en Dansk gård beliggende på Sjælland.
Helstegt pattegris Dragør
Til dem som bor i Dragør, og området der omkring, kan vi også levere vores fantastiske helstegt pattegris. En helstegt pattegris til Dragør er noget vi ofte har en bestilling på.
Som slagtermester går vi utroligt meget op i kvalitet og at det kød vi levere lever op til vores principper, nemlig god dyre velfærd. Vi forlanger at dyrene har fået en ordentlig behandling inden at vi modtager dem. Det gør at vi servere friske råvarer, hvilket bevarer den gode og saftige smag som kunderne fortjener.
Som slagtermester går vi utroligt meget op i kvalitet og at det kød vi levere lever op til vores principper, nemlig god dyre velfærd. Vi forlanger at dyrene har fået en ordentlig behandling inden at vi modtager dem. Det gør at vi servere friske råvarer, hvilket bevarer den gode og saftige smag som kunderne fortjener.
Helstegt pattegris Amager
Området Amager er også et sted hvor der er mange bestillinger på en helstegt pattegris.